Over ons

Dit is Werken in het Westen!

Het westen van Nederland, een van de meest dynamische en dichtstbevolkte gebieden van Nederland. Van werken met uitzicht op de Noordzee tot en met de eilanden in de Vinkeveens Plassen, het westen is een bijzonder stuk Nederland. Grotendeels bekend van de landbouw, bloembollenteelt of de visserij maar het westen biedt nog veel meer. Meer dan 500.000 mensen wonen en werken dagelijks in de steden, dorpen en polders.

Werken in het Westen is een regionaal samenwerkingsverband van publieke organisaties binnen het westen. Door samen te werken in deze dynamische omgeving profiteert de werkzoekende van het grote netwerk van de aangesloten organisaties. Van onderwijs en bedrijvigheid tot financiële ondersteuning. Van een mooie, schone en veilige openbare ruimte tot verkeer en mobiliteit. En van verantwoorde omgang met het milieu tot aan vernieuwende vormen van energie. De werkgebieden zijn uiteenlopend en biedt kansen voor de werkzoekende. Ook over de grenzen van je eigen organisatie heen.

Wat Werken in het westen jou biedt:

  • Doe een tijdelijke klus of project bij een andere organisatie uit het netwerk;
  • Neem deel aan onze regionale talentprogramma's;
  • Vind een nieuwe baan in de regio waarvoor wij voor je kunnen bemiddelen;
  • En nog veel meer!

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Maak een job alert aan en wij zorgen ervoor dat je de nieuwste, relevante vacatures vanzelf in je mailbox krijgt!

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!