HLTsamen

Werken bij HLTsamen

Logo

Een omgeving waarin jij al jouw talent kan benutten – Dàt is HLTsamen

Aangenaam! Wij zijn HLTsamen. De ambtelijke werkorganisatie van de gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen. Met zo’n 500 collega’s werken we voor de drie gemeentebesturen. Ambtelijk zijn we gefuseerd, bestuurlijk niet. In de dagelijkse praktijk betekent dat: verschillende belangen, verschillende opgaven en veel stakeholders. Een complex speelveld dus!


We helpen meer dan 80.000 inwoners vooruit

Onze 80.000+ inwoners, zíj zijn het voor wie we ons elke dag inzetten. We adviseren onze drie besturen en zorgen ervoor dat alle plannen van het papier afkomen. Daarbij denken we vanuit de bedoeling en niet vanuit de regels. We werken hard, zijn creatief en altijd in ontwikkeling. Vooruitgang, dat is ons streven. In al onze teams.

 

Wat we doen, doen we samen

Wat we doen, doen we samen met 500 collega’s. En dat zijn niet zomaar collega’s. Maar collega’s die elke dag opstaan met het plan onze gemeenten mooier, beter, veiliger, duurzamer of schoner te maken. Mensen die kansen creëren en grijpen, verwachtingen managen en waarmaken en mensen elkaar weten te vinden. Met oog voor elkaar en in verbinding. Kortom: inventieve, krachtige en verbindende collega’s.

 

Waar het werkt

Wij werken waar het werkt. Dat kan zijn in één van onze gemeentehuizen in Hillegom, Lisse of Sassenheim, ons kantoor of de gemeentewerf in Voorhout, thuis, onderweg of in een koffietentje. Jij werkt waar het werkt, voor je werk én voor je collega’s.

 

Klaar om het verschil te maken?

Ben jij een denker, met daadkracht en aandacht voor de omgeving én wil jij samen met je collega’s het verschil maken? Bekijk onze vacatures. Eerst even sparren of kennismaken? Onze (digitale) deur staat altijd open. Neem contact op met Kristine Heming, 06 - 39 24 14 10

Bezoekadressen

Gemeente Hillegom

Hoofdstraat 115

2181 EC Hillegom


Gemeente Lisse

Heereweg 254

2161 BS Lisse


Gemeente Teylingen

Wilhelminalaan 25

2171 CS Sassenheim


Raadhuisplein 1

2215 MA Voorhout

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Hoofdstraat 115
2181EC Hillegom
Postadres Postbus 32
2181AA Hillegom

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!