Gemeente Lisse

Bloei op in Lisse!

Logo

Altijd in beweging

Lisse ontwikkelt zich continu. Het bestuur zet zich in voor verbetering van de voorzieningen die wonen en werken in Lisse prettig maken. Het huidige college richt haar pijlen vooral op zaken als dienstverlening, veiligheid, handhaving, economie en toerisme, leefbaarheid en zorg en welzijn. Ook lopen er verschillende grote bouwprojecten die een nieuwe impuls zullen geven aan wonen, onderwijs en cultuur.


Een inspirerende werkomgeving

Lisse is wereldberoemd door de bollenvelden, bloemententoonstelling Keukenhof en het jaarlijkse bloemencorso. Ze geven geur en kleur aan het dorp. Daarnaast heeft Lisse veel te bieden aan liefhebbers van cultuur, winkelen en culinair genieten. Lisse ligt bovendien midden in de Randstad en vlakbij het strand en de duinen. Een ideale bestemming dus voor dagjesmensen. Ook bedrijven vestigen zich hier graag waardoor Lisse een goed economisch klimaat heeft. Bloei op in Lisse! geldt in vele opzichten!


Werken bij HLTsamen

De gemeenten Hillegom, Lisse en Teylingen hebben vanaf 1 januari 2017 één gezamenlijke werkorganisatie, HLTsamen. Deze organisatie werkt met ongeveer 470 medewerkers voor drie gemeenteraden en 80.000 inwoners.

Voor gemeente Lisse werken de gemeentesecretaris en de griffier naast het lokale college van burgemeester en wethouders.

Klik hier om naar vacatures bij HLTsamen te gaan.

Nieuwste vacatures

Op dit moment zijn er bij Gemeente Lisse geen vacatures, maar bij andere organisaties wel!

Contactinformatie

Bezoekadres Heerenweg 254
2161BS Lisse
Postadres Postbus 200
2160AE Lisse

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!