Gemeente Kaag en Braassem

Ontwikkel jezelf in Kaag en Braassem

Logo

Zinvol werk doen, dat is waarom mensen graag bij de overheid werken. Bij de gemeente Kaag en Braassem krijg je daarvoor alle kansen. Wij bieden je bovendien een breed takenpakket en de lijnen in onze gemeente zijn kort. Binnen en buiten het gemeentehuis.

Kaag en Braassem is een kleine organisatie in een uitgestrekt gebied, middenin het Groene Hart. De gemeente telt elf dorpskernen rondom het vele groen, mooie molens én de twee grote wateren het Braassemermeer en de Kagerplassen. Sport, verenigingsleven, bloementeelt en hart voor historie zijn enkele kenmerken van de gemeente en haar inwoners.

Wij vinden het belangrijk dat jij je als medewerker kan blijven ontwikkelen. Een persoonlijke aanpak werkt hierin beter dan een uitgebreid beleid op papier. De cultuur is ernaar om het gesprek te kunnen voeren over jezelf en je ontwikkeling als professional. De medewerkers bij Kaag en Braassem zijn klantgericht, open, loyaal en betrokken. Dienstverlening staat hoog in ons vaandel en we betrekken inwoners bij onze taken. Wil jij ook hier je bijdrage aan leveren? Kijk bij onze vacatures en we zien je sollicitatie tegemoet!

Nieuwste vacatures

Contactinformatie

Bezoekadres Westeinde 1
2371AS Roelofarendsveen
Postadres Postbus 1
2370AA Roelofarendsveen

Wil je onze vacatures ontvangen?

Registreer je dan!